Moster Marie – vintage och second hand

Det blir allt viktigare att ens kläder är miljövänliga och samtidigt håller hög kvalité, för att inte tala om design och mönster. Moster Marie har ett rejält utbud av både snygga, miljövänliga och vintagekläder som passar alla smaker, gammal som ung. Moster Marie webbshop har länge varit förstahandsvalet för dem som vill handla både medvetet och billigt. Varför köpa nya kläder när du kan skaffa exklusiva plagg som endast burits några gånger till bråkdelen av inköpspriset? Klicka dig vidare och gör ett besök redan idag. Surfa runt i lugn och ro och se om du finner vad du är ute efter.

Vill du hitta en unik look? Med hjälp av Moster Marie kan du komma över exklusiva plagg som inte går att finna någon annanstans. Visionen är att kläder ska sluta vara slit och släng-produkter och istället vårdas. På det sättet sparar man både pengar och hjälper miljön. Är du ute efter ett speciellt plagg eller föredrar du att botanisera fritt och klicka dig runt bland både jackor, byxor eller accessoarer? Oroa dig inte, på hemsidan finner du alltid något intressant till ett bra pris. På den populära hemsidan bidrar du alltid till en bra miljö och till ett bra ändamål.

Moster Marie hjälper dig med presenter

Börjar det närma sig juletider eller är det någon i din närhet som fyller år snart? Det är ett perfekt tillfälle för dig att inhandla unika och miljövänliga presenter som dessutom är snygga. Moster Marie har ett brett utbud för både herr, dam och barn. Klicka dig runt bland massor av härliga plagg som garanterat kommer dra uppmärksamhet åt sig. Det kommer ständigt in nya varor på lager så se till att hålla dig uppdaterad för att inte missa deras allra senaste nyheter. Kom ihåg att alla plaggen är unika och är svåra att hitta på andra butiker och på nätet!

Varför ska man köpa vintage kläder?

Vintagekläder är unika
Har du någonsin gått på fest och insett att du har på dig samma klänning som en annan tjej eller samma tröja som en annan kille? Med vintage kläder besparas du pinsamma klädmissar av detta slag, då plaggen är helt unika. Vintage kläder brukar vara mellan 20-80 år gamla, och till skillnad från dagens massproduktion av kläder, producerades kläder förr i mindre upplagor varför plaggen sällan återfinns någon annanstans. Här kan du hitta en guide till vintage kläder skriven av Elsa Billgren.

Vintagekläder är ett hållbart alternativ
Det råder ingen tvekan om att tillverkningsprocessen av kläder har en negativ påverkan på miljön, oavsett om det gäller skadliga utsläpp eller låglönearbete i fabrik. När du köper vintagekläder, så återvinner du vilket är en win-win både för din plånbok och miljön. Varför då inte göra en god gärning för miljön och unna dig någonting fint från Moster Marie?

Vintagekläder håller ofta hög kvalitet
Vi lever i ett samhälle som domineras av massproducerade varor. Majoriteten av de plagg vi bär, är tillverkade av klädfabriker i utvecklingsländer, som ofta arbetar under omänskliga arbetsförhållanden. Kvantitet över kvalitet är ledordet då det gäller att tillverka flest plagg på kortast möjliga tid. Så är inte fallet med vintagekläder. Plaggen är ofta tillverkade med stor omsorg och expertis, och är konstruerade att hålla länge.

Moster Marie säljer begagnade kläder av hög kvalitet